FŐOLDAL KRITIKÁK KÉPÖZÖN RÓLAM BLOGLOVIN'

2013. július 11., csütörtök

31. Kritika: Pretty Little Liars

A blog megtekintéséért kattints: ide.

Kinézet: Nagyon szép, rendezett a blogod. A háttér megy a fejléchez, minden összhangban van, de azért akad néhány kivetnivalóm. A fejlécen a körben lévő srác elég furcsa nekem. Olyan mintha lemaradt volna a fejlécről és így utoljára szúrták volna be gyorsan. A bejegyzések címét vagy a dátumot állítsd át valami egyszerűbb betűtípusra, mert mindkettő díszes! Ennyi lenne, ezenkívül nagyon tetszik a blog designja.

Modulok: Tetszik, hogy a modulsávot szépen kitöltötted, egyáltalán nem üres, és nem is zsúfolt. Viszont a Blogarchívumot vagy az oldalakat mindenképp feljebb tenném, mert azok fontosak. És a chat egy kicsit elüt a blog színeitől, azzal a narancssárgával.

Sztori: Hát neked aztán isten adta tehetséged van az íráshoz. Rengeteg blogot olvastam már, de a te fogalmazásod, írásmódod messze a legjobb köztük. Az sem érdekelt hogy már megint egy One Directionos fanfiction, mert a sztori ettől függetlenül nagyon egyedi, érdekes és izgalmas. Nem siettél el semmit, minden a maga idejében történt és szépen be is vezetted a sztorit. Gratulálok a blogodhoz!

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Először is nagyon szépen köszönöm, azt, hogy megírtad nekem ezt a kritikát! Igyekszem minden hibát orvosolni és köszönöm a dicsérő szavakat, nagyon rendes tőled! :)

    VálaszTörlés