FŐOLDAL KRITIKÁK KÉPÖZÖN RÓLAM BLOGLOVIN'

2013. július 5., péntek

25. Kritika: Africa London közepe

A blog megtekintéséért kattints: ide.

Kinézet: Olyan afrikás hangulata van az egész blognak. Tetszik. A sablon mondjuk annyira nem. Lehetne egyszerű. A fejléc nagyon jó, a felirat is tökéletesen látszik. A köszönet nyilvánítást és a részek várható időpontját stb. ne a blog leírásába tedd, inkább oldalra egy modulba. És a mostani felirat már nem is aktuális, mert  rég túl vagy a negyedik részen. Mindenképp írd át és tedd a modulsávba. A blog leírásához pedig a történetről egy kis ismertetőt kéne írni.

Modulok: Nagyon szegényes. Rakhatnál be egy chatet, egy bloglovinos rendszeres olvasókat, képeket a szereplőkről. És ahogy már írtam a részek várható időpontját és a köszöneteket ide kellene áthelyezni.

Sztori: Az elején egy kicsit abszurdnak tűnt hogy Africát miért kellett erőszakkal a nagyanyjához küldeni Londonba. És itt van a sablonos része a sztorinak. Minden 1D-s blog így kezdődik. A főszereplő lány valahogy Londonba megy és ott találkozik a fiúkkal. A nagymamát utálom. Bevallom az első pár részt nem volt valami élvezetes olvasni. Nem a fogalmazásoddal van baj, csak nem tudom, nem lettek olyan jók a részek. De Mike megérkezésével egyre izgalmasabbá vált a sztori. És tetszik ez az afrikai vonal, nagyon egyedi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése