FŐOLDAL KRITIKÁK KÉPÖZÖN RÓLAM BLOGLOVIN'

2013. június 12., szerda

3.Kritika: Lázadó sötét angyal mindennapjai

A blog megtekintéséért kattints: ide.

Kinézet:  A fejléc teljesen tükrözi a történet hangulatát, de lehetne rajta több szereplő is. De látom nem te készítetted úgyhogy a fejlécről ennyi.
A blog túl fekete. Persze ez teljes mértékben illik a történethez, de szerintem egy kicsit unalmas. Beállíthatnál egy sötét hátteret, ami mintás tehát nem teljesen fekete. A vörös tökéletesen megy a feketéhez, de egy kicsit nehezen olvasható. Én egy árnyalattal világosabbra állítanám. Tetszik hogy minden fejezetet egy hozzá illő képpel kezded. Jó hogy figyeltél hogy a betűtípus tökéletesen olvasható legyen.

Modulok: Tetszik hogy minden fejezet elejét egy oda illő képpel kezded, de a modulsávba is rakhatnál néhány képet mondjuk a szereplőkről.

Történet:  Hihetetlenül ügyesen fogalmazol. El vagyok ájulva. Szerintem ez egy komplett könyvként is megállná a helyét. A főszereplő lány Lucie stílusát nagyon bírom, de a viselkedése kiakaszt. Szinte egyetlen szereplővel sem szimpatizálok a történetben, de ettől függetlenül nagyon izgalmas és egyáltalán nem sablonos.
Ha te találtad ki ezt az angyalok és démonok rendszerét (vagy nem tudom hogyan mondjam akkor le a kalappal.) Hihetetlen fantáziád van.





2 megjegyzés:

  1. Szia,
    Hűha, köszönöm a kritikát, de tényleg. Rengeteget jelent. (:
    Feilla.
    u.i.: Amúgy az egész rendszer saját találmány, bizarr agyszövődményeim eredménye.

    VálaszTörlés
  2. Igazán nincs mit mivel tényleg így gondolom :)

    VálaszTörlés